A nagy Ő-höz rögös út vezet...

Egyedülálló lányként sétálni és elveszni Budapest forgatagában. Szórakoztató, fájdalmas, örömteli és elgondolkoztató események, élmények, eszmék, melyek vezetnek az úton. Az út végén pedig nem csak önmagam vár, hanem Ő is, nem is akármelyik, hanem a nagy Ő.

Friss topikok

  • paladinn: Jársz még futni a szigetre? Ha igen, egy közös kocogást megejthetnénk vmikor. (2015.02.06. 08:42) Búcsú a blogtól
  • temes69: Hali, A Reikit ismered? (2013.02.26. 10:56) Péntek nappal és éjjel
  • lányként a fővárosban: @temes69: Szia! Először is köszönöm,és légy üdvözölve itt :) Egyébként, szerintem pont az volt a b... (2013.02.11. 22:56) Ez egy háború,amit magammal vívok
  • jadu: @lányként a fővárosban: úgy legyen ;) ó, akkor srry. vhogy úgy jött le a bejegyzésből, h látta :) (2013.02.06. 09:16) Üresség és az elfeledett szavak esete
  • jadu: jól írtad, mert újhold 2013-ban vasárnap először febr. 10-én lesz ;) előtte meg jan. 11-én volt, p... (2013.02.05. 09:08) Bummra fel

Címkék

+18 (2) 1/8 (1) 10milliószor nap (1) Adok-Kapok (1) Akkor most ki is szexel velem (1) Álom (1) Aminek ellenállsz annak hatása alatt vagy (1) Áramlás (1) Az éjszaka bajnokai (1) Az elveszett lány (1) az igazi off (1) Az ősz cinkosai (1) A dísz kifakad (2) Be my Valentin (1) Borítékolt éjszaka (2) Búcsú a blogtól (1) Bummra fel (1) Bűvkör (7) Cherry Blossom Girl (1) Címkék (4) Cím nélkül (1) Csajozós szöveg (5) Csók (3) Ego (1) Egy kis misztikum-Angyalszárny (1) Életjel (7) Éndarab (14) Erotika (1) Esküvő (1) Ez egy háború amit magammal vívok (1) F.m. és a felelősség (2) F.m. The end (3) Fal (1) Félig Csók (1) Feljegyzés (5) Flört (2) Főnök again (3) Foszlány (1) Gondolatébresztő (1) Gondolatok (8) Hétvégi-én (17) Hűség (3) Irodai petting (2) Isteni válasz (3) Izé-akta (9) Izé news (1) Jövőkép (5) Kacatok (1) Karácsony (1) Karácsonyi hangulat (2) Karácsony 2 (1) Karma (1) Karrier (17) Kegyelem (1) Képzavar-Ki vagyok én (2) Kérdés (5) Kísértés (13) kis mókázás (1) Költői kérdés (1) Kórkép (1) Lájk (3) Látogatás (1) Lehet (1) Leltár (7) Megalázottság (2) Modell (1) Munka+magánélet (6) Muszáj (1) Napi hangulat (11) Nem (1) Némaság (3) Nőiesség (6) Nyárbúcsúztató (1) Nyertél nekem egy fogadást (1) Ömlesztve (1) Otthon-lét (1) Pár mondatban-ma már (1) péntek nappal és éjjel (1) Pletyka (2) Plus size (1) Randi (5) Semmi (1) Skarlát betű (2) Spiri est (1) Stílus (5) Szerelem (3) Szerelem szerelmese (1) Szerelmes vagyok beléd (3) Szeretkezős zene (1) Szeretlek (8) Szerettem est (1) Szexualitás (7) Szőkeségem története (1) Téli depresszió (2) Testkép (1) Tökéletes (1) tudom (1) Újfiú (11) üresség és az elfeledett szavak esete (1) Utolsó bejegyzés 2012 (1) Variációk depresszió ellen (1) Vasárnap reggel (1) Visszatérés az éjszakába (2) Welcome 2013 (1) Zabálás+orális szex vita (1) Címkefelhő

Sokat gondolkoztam azon, mégis milyen koncepció mentén kellene felfűzni az elmúlt évek impresszionista kiáltványait, melyek kétségtelenül hatással vannak a jelenre is. És minden egyes történés közelebb visz a megoldáshoz. De úgy gondolom az elején kétségtelenül tisztázni kell egy kérdést:

Miért is akarunk járni valakivel?

Így tinédzser nyers stílusban. Fogalmazhatnék úgy, miért is vágyunk annyira egy társra, egy párkapcsolatra, de minden szónak oka és jelentősége van. 

Mindenhol ezt látjuk, minden film erről szól, mindenki ezt kérdezi. Akarjuk, vagy mások/mindenki akarja?

Mostanában több barátnőm szájából is elhangzott az a bűvös mondat: "De én most már akarok valakit" " Én már tényleg vágyom egy normálisra" 

Én több mint 2 éve lépkedem abban a bizonyos cipőben azon a bizonyos rögös úton. Mindenféle érzés keringett már benne a témával kapcsolatban. Múlt hétvégén éjjel sok bűnt elkövettem -de a későbbiekben ez is bekerül majd az "Izé-aktába" -, és nem a testiség okozta a jó érzést, hanem utána az együttalvás. Kéz a kézben test a testtel érintkezve, átölelve. Természetesen nem egy idegenről van szó, idegennel képtelen vagyok aludni, félig tudatosan félig tudatalatt. A valahová tartozás érzése ez. Igazából már elképzelni sem tudom milyen lehet ezt minden nap átélni, minden nap úgy ébredni, hogy na még 5 percre bújjunk össze, de most úgy gondolom csodálatos. Persze ezzel párhuzamosan felébred a szabadságért kiáltó, mámortól megrészegült én.  Így még mindig nem jutok közelebb a megoldáshoz: Miért akarunk...?

A gondoskodó, óvó ápoló női szerep. Mindenkiben benne van. Még abban a barátnőmben is, aki képtelen arra, hogy reggelit készítsen egy fiúnak, mert elvárja, hogy őt szolgálják ki. Benne van, csak még nem a felszínen. Ezek olyan ösztönös szeretetcsomagok, melyeket tovább kell adnunk. Én érzem, hogy nagyon súlyos terhet cipelek már a vállamon, szeretném odaadni végre.Nem kérek érte mást, csak őszinte mosolyt, ölelést és néma szeretetet.

Ha már felmerült az ösztön, akkor egy szóval meg lehet válaszolni a kérdést. Ösztön. Ösztönösen akarunk valakit magunk mellé. Nem szorul magyarázatra, csak akarjuk... ösztönösen vágyunk rá. Ennyire egyszerű lenne? Igen.

De miért akarunk járni valakivel? Mert genetikailag így kódoltak, az X és az Y........

Címkék: Kérdés

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lanykentafovarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr664668932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koborlovag 2012.07.26. 12:14:44

Szervusz!
Hogy miért? Mert jó tartozni valakihez, mert kell valaki akitől még ha nem is állandó jelleggel, még ha nem is 24 órában, de megkapjuk azt az érzést, ami talán zsigerileg kódolva van: az összetartozás érzését. Jöhetnék itt azzal is, hogy ugye evolúciós teher ez a vágy, de leginkább mégis csak a társas szocializálódás hozománya.
Járni, együtt élni, egyáltalán megtalálni azt a valakit nagyon nehéz, és a modern világban még annál is nehezebb. Hogy miért? Leginkább az ember félelmei miatt, illetve álomképei miatt. Tökéleteset keresünk, mert Moderniában csak az az elfogadható minimum. Aztán meg szenvedünk attól, hogy milyen szar egyedül. Jók hogy vannak a barátok/barátnők de ők nem a gyógymód, csak a fájdalomcsillapítók.
Ugyanakkor "járni valakivel" mindig valami izgalmas élmény, valami új felfedezése. Nem mindig hozza el az út végén a kincses ládikát, néha csak sár van a dobozban, de maga a kaland (ahogy az El Camino sem arról szól ami a végén fizikálisan vár) az már maga egy jó dolog.
Vagy rosszul gondolnám?:-)

lányként a fővárosban 2012.07.26. 17:35:16

Összetartozás, lehet ez a megfelelő szó, barátkozom vele :)
süti beállítások módosítása