A nagy Ő-höz rögös út vezet...

Egyedülálló lányként sétálni és elveszni Budapest forgatagában. Szórakoztató, fájdalmas, örömteli és elgondolkoztató események, élmények, eszmék, melyek vezetnek az úton. Az út végén pedig nem csak önmagam vár, hanem Ő is, nem is akármelyik, hanem a nagy Ő.

Friss topikok

  • paladinn: Jársz még futni a szigetre? Ha igen, egy közös kocogást megejthetnénk vmikor. (2015.02.06. 08:42) Búcsú a blogtól
  • temes69: Hali, A Reikit ismered? (2013.02.26. 10:56) Péntek nappal és éjjel
  • lányként a fővárosban: @temes69: Szia! Először is köszönöm,és légy üdvözölve itt :) Egyébként, szerintem pont az volt a b... (2013.02.11. 22:56) Ez egy háború,amit magammal vívok
  • jadu: @lányként a fővárosban: úgy legyen ;) ó, akkor srry. vhogy úgy jött le a bejegyzésből, h látta :) (2013.02.06. 09:16) Üresség és az elfeledett szavak esete
  • jadu: jól írtad, mert újhold 2013-ban vasárnap először febr. 10-én lesz ;) előtte meg jan. 11-én volt, p... (2013.02.05. 09:08) Bummra fel

Címkék

+18 (2) 1/8 (1) 10milliószor nap (1) Adok-Kapok (1) Akkor most ki is szexel velem (1) Álom (1) Aminek ellenállsz annak hatása alatt vagy (1) Áramlás (1) Az éjszaka bajnokai (1) Az elveszett lány (1) az igazi off (1) Az ősz cinkosai (1) A dísz kifakad (2) Be my Valentin (1) Borítékolt éjszaka (2) Búcsú a blogtól (1) Bummra fel (1) Bűvkör (7) Cherry Blossom Girl (1) Címkék (4) Cím nélkül (1) Csajozós szöveg (5) Csók (3) Ego (1) Egy kis misztikum-Angyalszárny (1) Életjel (7) Éndarab (14) Erotika (1) Esküvő (1) Ez egy háború amit magammal vívok (1) F.m. és a felelősség (2) F.m. The end (3) Fal (1) Félig Csók (1) Feljegyzés (5) Flört (2) Főnök again (3) Foszlány (1) Gondolatébresztő (1) Gondolatok (8) Hétvégi-én (17) Hűség (3) Irodai petting (2) Isteni válasz (3) Izé-akta (9) Izé news (1) Jövőkép (5) Kacatok (1) Karácsony (1) Karácsonyi hangulat (2) Karácsony 2 (1) Karma (1) Karrier (17) Kegyelem (1) Képzavar-Ki vagyok én (2) Kérdés (5) Kísértés (13) kis mókázás (1) Költői kérdés (1) Kórkép (1) Lájk (3) Látogatás (1) Lehet (1) Leltár (7) Megalázottság (2) Modell (1) Munka+magánélet (6) Muszáj (1) Napi hangulat (11) Nem (1) Némaság (3) Nőiesség (6) Nyárbúcsúztató (1) Nyertél nekem egy fogadást (1) Ömlesztve (1) Otthon-lét (1) Pár mondatban-ma már (1) péntek nappal és éjjel (1) Pletyka (2) Plus size (1) Randi (5) Semmi (1) Skarlát betű (2) Spiri est (1) Stílus (5) Szerelem (3) Szerelem szerelmese (1) Szerelmes vagyok beléd (3) Szeretkezős zene (1) Szeretlek (8) Szerettem est (1) Szexualitás (7) Szőkeségem története (1) Téli depresszió (2) Testkép (1) Tökéletes (1) tudom (1) Újfiú (11) üresség és az elfeledett szavak esete (1) Utolsó bejegyzés 2012 (1) Variációk depresszió ellen (1) Vasárnap reggel (1) Visszatérés az éjszakába (2) Welcome 2013 (1) Zabálás+orális szex vita (1) Címkefelhő

Nem maradhat el a karácsonyi poszt.

A karácsonnyal kapcsolatban teljesen vegyesek az érzelmeim. Egyrészt, mivel imádok ajándékokat kapni, nagyon szeretem. Mivel van egy kisöcsém is, akit mindennél jobban szeretek, ezért miatta is még van az egésznek hangulata. Másrészt, a karácsony egyet jelent az idegeskedéssel is. Nem jó a fa, kevés az akasztó, nem működnek az égők, miért nincs még kész, miért van már kész stb stb. Apukám kiabál veszekszik káromkodik. És ekkor sem tudja megállni, hogy ne jöjjön azzal, hogy a fidesz mindent elvesz, és mindent ellopnak és minden ehhez kapcsolódó sérelem. Már viszonylag egész jól kezelem,mindenre van egy ironikus válaszom. Volt olyan év, mikor az ünnepi asztalnál ordibálásig veszekedtek anyukámmal magánéleti zűr miatt. Mi még úgy el is lettünk volna vele, hát felmegyek a szobámba azzal az üveg pezsgővel és nem hallgatom, de ugye ott volt az öcsém. Mindegy, ez már régebben volt, viszont bennem maradandó nyomot hagyott. Szóval az ideges állapot. Ez a mostani készülődés valahogy nem is teljesen ebben a hangulatban telt. Én kaptam a megjegyzéseket, hogy miért nem kelek fel időben, és miért nem vagyok képes rendet hagyni a szobámban. Mondtam, hogy én ezt most nem értem, 25 éve tudja, hogy lusta rendetlen és önző vagyok, most hogy hogy hirtelen ez mindennél rosszabb és mindennél fontosabb? És jött a politizálás is. De apukám mai teljesítményének biztosan van valami különösebb oka. Nem tudom pontosan mi. De úgy vélem köze van ahhoz is, hogy anyukámat lelkileg terrorizálja a beteges féltékenységével. Ez most éppen egy annyira képtelen sztoriban jelentkezik, amit már tényleg le sem merek írni. És apukám csak szinte több órás unszolás hatására volt hajlandó megnézni nyilvánosan a kapott ajándékait, ez is feldühített Félreértés ne essék, ez nem egy apukám ellenes poszt, hiszen egyébként mindenkinek ki szoktam emelni azt, hogy évtizedek óta mit meg nem tesz a családjáért. Az egyik barátnőm mindig mondogatja, hogy kell nekem terápia,ott majd helyre rakják az apaképemet, és az anyaképemet is.

Anyukám mondogatta már többször is, hogy a nővéremnek mennyi ajándékot vett, és hogy nekem pedig nincsen annyi, ez zavarja. De mondtam neki, hogy nem baj, hát megérdemli, és ezt teljes mértékben így is gondoltam. Szerintem én is jó ajándékokat adtam neki. De gyermeki önzőségemet, és gyermeki lelkivilágomat mégis rosszul érintette egy kicsit mikor azért látható és érzékelhető volt a kettő közötti különbség. Emiatt rosszul is érzem magam. Hát milyen ember vagyok én?

Nem vagyok egy kezdeményező típus a karácsonyi üdvözletek küldésében. A facebook és egyéb telefonos alkalmazások már teljesen ki is szorították az sms létjogosultságát, pedig én úgy szeretek üzeneteket kapni. Hát nem kaptam smst. Pontosabban egészen este 11 óráig nem. És mit gondoltok ki volt az az 1, aki írt? Persze, hogy Izé. Bár el tudom képzelni, hogy az iPhone 5 már tud olyat, hogy egy sablon szövegbe nevet illeszt mindenkinek, mert ennél azért személyesebb volt a tavalyi üzenete is, pedig akkor még aktívabban volt barátnője. Na mindegy. Így is ő volt az egyetlen sms köszöntő.

Egyébként az sem elhanyagolható, hogy szerintem a családban átvettem a kis konyhamalac szerepét. Csak eszem és eszem. Tegnap reggel 47,8 kg-mal ébredtem. Tudjátok, nekem ez már sok. Viszont idén már nem fogok megvonásokat alkalmazni. Majd jövőre. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy a lakás hideg padlóján guggolgassak és csináljam a haspréseket leterített törölköző ide vagy oda. Az edzőterem nem izgat egyáltalán, a futást hideg időben nem teszem magamévá. De valamire majd csak képes leszek.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!

Címkék: Napi hangulat Karácsonyi hangulat

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lanykentafovarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr64980633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jubei79 2012.12.25. 11:03:32

A helyzet az, hogy nem a karácsony tehet a kapkodásról (idegeskedésről), hanem az ember halogatása. Világéletemben előszeretettel halogattam én is minden kellemetlent, de nemrég óta igyekszem az "Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra" elv szerint élni, és sokszor áldom magam az előrelátásomért.
Együttérzek veled, az én apukám is ilyen, a féltékenységi jeleneteket kivéve. Mindig is lobbanékony természet volt, és én is feszült közegben nőttem fel. Bár ahogy fogyatkozik az életereje (mire már én is megedződtem) lassan lecsendesül. Manapság már inkább gyerekes-sértődős. És persze bennem is mély nyomot hagyott, az ember gyerekként még nagyon képlékeny.
És sajnos az is igaz, hogy ahol egynél több gyerek van, ott az egyiket bizony jobban szeretik, ez van. Ez hol jobban kiüt, hol kevésbé. A mi családunkban ugyan azt hiszem én vagyok a kedvezményezett, de bár lennék én a második, ne a kishúgom... Így végülis azt hiszem mindegy, én ezért kínzom magam, ő azért.
Biztos sokan halmoznának el sms-sel, csak nem mindegyiknek adtad meg a számod :)
Izé részéről mindez a figyelmesség csak hosszútávú befektetés, sose lehet tudni alapon.
BK.

lányként a fővárosban 2012.12.25. 21:13:26

@Jubei79: Nem igaz, hogy a nővéremet jobban szeretik. Neki talán több dologra van szüksége, mivel jelenleg nem tudja ezeket megvenni magának. Illetve pl anyukám vett neki egy kabátot is,mert elfelejtette, hogy már mennyi minden más is van, fel is ajánlotta, hogy inkább kapjam meg én,de lemondtam róla. Nem is sajnálom tőle.És az én egyik ajándékom a két ünnep között fog csak megérkezni. Na de akkor is kicsit rosszul tud esni :)
süti beállítások módosítása