A nagy Ő-höz rögös út vezet...

Egyedülálló lányként sétálni és elveszni Budapest forgatagában. Szórakoztató, fájdalmas, örömteli és elgondolkoztató események, élmények, eszmék, melyek vezetnek az úton. Az út végén pedig nem csak önmagam vár, hanem Ő is, nem is akármelyik, hanem a nagy Ő.

Friss topikok

  • paladinn: Jársz még futni a szigetre? Ha igen, egy közös kocogást megejthetnénk vmikor. (2015.02.06. 08:42) Búcsú a blogtól
  • temes69: Hali, A Reikit ismered? (2013.02.26. 10:56) Péntek nappal és éjjel
  • lányként a fővárosban: @temes69: Szia! Először is köszönöm,és légy üdvözölve itt :) Egyébként, szerintem pont az volt a b... (2013.02.11. 22:56) Ez egy háború,amit magammal vívok
  • jadu: @lányként a fővárosban: úgy legyen ;) ó, akkor srry. vhogy úgy jött le a bejegyzésből, h látta :) (2013.02.06. 09:16) Üresség és az elfeledett szavak esete
  • jadu: jól írtad, mert újhold 2013-ban vasárnap először febr. 10-én lesz ;) előtte meg jan. 11-én volt, p... (2013.02.05. 09:08) Bummra fel

Címkék

+18 (2) 1/8 (1) 10milliószor nap (1) Adok-Kapok (1) Akkor most ki is szexel velem (1) Álom (1) Aminek ellenállsz annak hatása alatt vagy (1) Áramlás (1) Az éjszaka bajnokai (1) Az elveszett lány (1) az igazi off (1) Az ősz cinkosai (1) A dísz kifakad (2) Be my Valentin (1) Borítékolt éjszaka (2) Búcsú a blogtól (1) Bummra fel (1) Bűvkör (7) Cherry Blossom Girl (1) Címkék (4) Cím nélkül (1) Csajozós szöveg (5) Csók (3) Ego (1) Egy kis misztikum-Angyalszárny (1) Életjel (7) Éndarab (14) Erotika (1) Esküvő (1) Ez egy háború amit magammal vívok (1) F.m. és a felelősség (2) F.m. The end (3) Fal (1) Félig Csók (1) Feljegyzés (5) Flört (2) Főnök again (3) Foszlány (1) Gondolatébresztő (1) Gondolatok (8) Hétvégi-én (17) Hűség (3) Irodai petting (2) Isteni válasz (3) Izé-akta (9) Izé news (1) Jövőkép (5) Kacatok (1) Karácsony (1) Karácsonyi hangulat (2) Karácsony 2 (1) Karma (1) Karrier (17) Kegyelem (1) Képzavar-Ki vagyok én (2) Kérdés (5) Kísértés (13) kis mókázás (1) Költői kérdés (1) Kórkép (1) Lájk (3) Látogatás (1) Lehet (1) Leltár (7) Megalázottság (2) Modell (1) Munka+magánélet (6) Muszáj (1) Napi hangulat (11) Nem (1) Némaság (3) Nőiesség (6) Nyárbúcsúztató (1) Nyertél nekem egy fogadást (1) Ömlesztve (1) Otthon-lét (1) Pár mondatban-ma már (1) péntek nappal és éjjel (1) Pletyka (2) Plus size (1) Randi (5) Semmi (1) Skarlát betű (2) Spiri est (1) Stílus (5) Szerelem (3) Szerelem szerelmese (1) Szerelmes vagyok beléd (3) Szeretkezős zene (1) Szeretlek (8) Szerettem est (1) Szexualitás (7) Szőkeségem története (1) Téli depresszió (2) Testkép (1) Tökéletes (1) tudom (1) Újfiú (11) üresség és az elfeledett szavak esete (1) Utolsó bejegyzés 2012 (1) Variációk depresszió ellen (1) Vasárnap reggel (1) Visszatérés az éjszakába (2) Welcome 2013 (1) Zabálás+orális szex vita (1) Címkefelhő

Azt hiszem a férfiak pont azért kedvelnek, amiért a nők nem. Vagy fordítva, a nők pont azért nem kedvelnek, amiért a férfiak igen. Nyilván ez szinte örök érvényű, nem különleges dolog velem kapcsolatban. Azt hiszem ez a hetem pont erről szólt.

A főnökömmel való kapcsolatomról már többször írtam.Próbáltam visszaemlékezni történt e valamilyen különösebb dolog, ami megint egy új lendületet adhatott ennek a történetnek, de nem jutott eszembe semmi. Mégis, valami megint történt. És azt hiszem a hét elején kapott boríték egyáltalán nem a munkámnak szólt,nem is a személyiségemmel kiegészült jutalom. Azt hiszem, ez a boríték sokkal inkább egy éjszaka árát tartalmazza.

Állandóan hozzám ér. Megfogja a kezemet. Megölel. Leül hozzám sztorizgatni. Szóba került, hogy mivel nincsen barátom - egyébként mostanában mondogatom,hogy érzem,hamarosan ez a helyzet megváltozik, és erre mindig azt mondja, ráérek még - ki lehet használni munka szempontjából ezt az állapotot, megkérdezte, hogy ő is kihasználhatja e. Én pedig hibázok, és elvétem a határokat. A hangulatingadozásom állandó beszédtéma közöttünk. A héten egy ilyen csevej közepette  mondtam, hogy de tegnap este szomorúnak és magányosnak éreztem magam. Erre azt válaszolta, hogy ilyenkor írjak neki, majd felvidít. Nyilván nem tettem volna. De aznap este 10 óra körül kaptam tőle egy üzenetet, hogy reméli ma este nem vagyok szomorú. Nem voltam, nagyon sok ajándékot kaptam különböző mikulásoktól. 1-1 sms váltás történt, az utolsó mondata azt volt, hogy "jobban szeretlek,ha vidám vagy, engem is feldobsz".Erre már képtelen voltam reagálni. Másnap felajánlotta, hogy hazavisz, mert mégsem lesz munkaebédje. Az a 10 perces út feltette a pontot az i-re. Megkérdezte, mire fogom költeni a kapott pénzt, ezt azt hiszem nem illik, és innen is gondolom, hogy ezzel csak emlékeztetni akart, hogy én kaptam.. Valahonnan eszébe jutott a testfestett bemutatóm. Követelte, hogy csütörtökön mutassam meg a képeket. F.m.mel mindig azon nevettünk, hogy azok a képek az aduászok, és ha az Úr egyszer nagyon megharagszik rám, majd megmutatom neki és megenyhül. Megint hibáztam, és ezt, a számomra már kellemetlen helyzetet úgy próbáltam oldani, hogy ezt elmondtam, nyilván F.m. említése nélkül. Mondta, hogy ez nem így van, mert ezeket nem engesztelésre kell használni, hanem az éhség csillapítására, és az már más kérdés, hogy ez az éhség egyébként kielégül e vagy sem. Ezek után a szavak után már nagyon örültem, hogy csak kb 2 perc választ el az otthonomtól. De ebbe a 2 percbe belefért, hogy mégis mi lesz vele nélkülem, mivel 3 nap szabadságon leszek, és utána is csak 1 napot találkozunk, mert utána ő utazik el. És mikor kiszálltam, megkérdezte, hát puszit nem is kap? 

Amíg minden csak verbalitás szintjén működik, addig még olyan nagy baj nincsen. De úgy érzem, hamarosan lépni fog, méghozzá a tettek mezejére. 

Ebben az egészben én is hibás vagyok, elismerem. Végletek között mozgok. Vagy távolságtartó vagyok, vagy nagyon közvetlen. És vele is túl közvetlen voltam, ezt lehet, hogy zöld jelzésnek vette, pedig nem annak szántam. Nem akarok vele testi kontaktust. Nem azért, mert a főnököm, hanem azért, mert nem vonz. 

Két út áll előttem. Vagy megerőszakolom a személyiségemet, visszaveszek és tudatosan egyre többet egyre jobban befogom a számat, nem lesznek vicces megjegyzések, nem lesznek őszinte magánéleti mondatok. Vagy borotvaélen táncolok, ameddig csak lehet. Persze lehetne egy harmadik is, az őszinte út: elmondani, hogy ez már nekem kellemetlen. De ennél kellemetlenebb beszélgetést nem tudok elképzelni főnök és beosztott között. 

Címkék: Karrier Munka+magánélet Borítékolt éjszaka

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://lanykentafovarosban.blog.hu/api/trackback/id/tr294955166

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: euro slot casino games 2019.05.23. 13:18:21

Aeropostale sales associate job responsibilities - beaxakw

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jadu 2012.12.09. 11:40:15

nem az a baj, hogy közvetlen vagy. az se baj, ha végleteken mozogsz. Te a határokat nem tudod.
Főnök tabu, főleg ha még nem is néz ki jól :D
egyáltalán, miért kell minden jöttmentnek kiteregetni a dolgaidat? A magánszférádat megnyitni előttük? Erre ott vannak a barátok, a főnök nem barát. Nem jó keverni a dolgokat. szarul hangzik? lehet, de rengeteg előnye van. gimis osztálykiránduláson tanultan ezt meg. A tanárok, akik kísértek irtó jó fejek voltak az osztálykirándulásokon, még együtt is ittunk meg táncoltunk, de a suliban ez megszűnt. ott nem volt haver, sőt, baromira szigorúak voltak.

Jaj, te lány, vigyázz magadra!

(érted, ha még tetszene neked a főnököd, akkor más lenne :D)

lányként a fővárosban 2012.12.14. 00:44:50

@jadu: Mert jól esik megosztani 1-1 foszlányt, és azok tényleg csak foszlányok, ez a személyiségem hozadéka, ami egyébként valóban szórakoztató. És ha ő nyitottan közelített ilyen téren már az első perctől,hát én sem tudtam zárt lenni. Akkor még nem gondoltam, hogy ez ennél tovább is mehet... hát tévedtem :D
Vigyázok,vigyázok,kezelem,kezelem
süti beállítások módosítása